Bikesrepublic

Kawasaki Johor Bahru telah Dibuka

Edaran Modenas Sdn. Bhd. (EMOS), anak syarikat milik penuh Motosikal dan Enjin Nasional Sdn. Bhd. (MODENAS) meraikan kejayaan pelancaran bilik pameran All-Star keempatnya, Kawasaki Johor Bahru.

Pembukaan besar itu disempurnakan oleh Qbee Ng, Pengarah Kawasaki Johor Bahru, saw bersama Ketua Pegawai Eksekutif EMOS Roslan Roskan, Ketua Pegawai Eksekutif, dan Ketua Pegawai Pemasaran George Kashiwagi.

Dalam majlis itu, Kawasaki Johor Bahru dan EMOS menyerahkan tiga unit Modenas ZX25-RR yang dilancarkan baru-baru ini kepada pemilik pertamanya di Johor.

Majlis itu turut menarik seramai 700 orang dengan menampilkan aktiviti menarik termasuk tunggangan uji, cabutan bertuah, dan pelbagai hiburan mesra keluarga.

Diuruskan oleh Qbee Superbike Sdn. Bhd., KJB secara rasmi dilantik sebagai Pengedar Kawasaki All-Star – yang pertama di Johor – pada Mac 2023. Diasaskan oleh Qbee Ng, yang bermula sebagai mekanik motosikal, pada 1987, Qbee Superbike telah berkembang menjadi salah satu yang terbesar di negara ini. pengimport dan pengeksport motosikal., kini bergelar Pengedar Kawasaki All-Star rasmi.

“Sebagai meraikan ulang tahun pertama kami sebagai pengedar rasmi Kawasaki All-Star, pembukaan Kawasaki Johor BahruKawasaki Johor BahruKJB menandakan komitmen kami untuk membina jenama Kawasaki di Malaysia. Bilik pameran bukan sahaja sebagai platform untuk mempamerkan teknologi Kawasaki terkini. dan produk, tetapi juga sebagai hab komuniti untuk peminat motosikal untuk berkongsi pengalaman dan cerita mereka,” kata Qbee Ng.

EMOS merancang untuk membuka lapan lagi menjelang Disember 2024. ZX-25RR baharu kini boleh didapati di semua pengedar sah Kawasaki All-Star.

Untuk pertanyaan atau maklumat tambahan mengenai bilik pameran peniaga, sila layari laman web rasmi KAWASAKI di https://www.kawasaki.com.my/kawasaki/shop. ZX25RR baharu kini boleh didapati di semua pengedar sah Kawasaki All-Star. Berita terkini mengenai motosikal MODENAS dan Kawasaki juga boleh didapati di

Ikuti perkembangan terkini dengan melayari laman web rasmi MODENAS dan/atau KAWASAKI Malaysia di https://modenas.my/v2/ dan/atau http://www.kawasaki.com.my, atau dengan menghubungi Talian Bebas Tol di 1-800-880-008 atau WhatsApp Careline di +6019-570 8135.

Wahid's lust for motorcycles was spurred on by his late-Dad's love for his Lambretta on which he courted, married his mother, and took baby Wahid riding on it. He has since worked in the motorcycle and automotive industry for many years, before taking up riding courses and testing many, many motorcycles since becoming a motojournalist. Wahid likes to see things differently. What can you say about a guy who sees a road safety message in AC/DC's "Highway to Hell."

Artikel Berkaitan

Arkib

Ikuti Kami di Facebook

Ikuti Kami di YouTube