Bikesrepublic

Yamaha Memperkenalkan Warna Baru Untuk TMax Tech Max!

– Hong Leong Yamaha telah memperkenalkan dua warna baru untuk TMax Tech Max yang dipanggil Dark Magma dan Tech Black.

– Yamaha TMax 560 Tech Max masih dikuasai oleh enjin 562cc dengan penyejukan cecair, yang direka untuk memberikan prestasi di jalan bandar dan lebuh raya.

– Enjin dua silinder menghasilkan 47hp pada 7,500rpm dan 55.7Nm pada 5250rpm.

– TMax Tech Max masih menampilkan reka bentuk yang licin dan aerodinamik, dicirikan oleh lampu hadapan LED kembar yang unik dan kemasan badan dinamik.

– TMax Tech Max juga masih dilengkapi dengan ciri-ciri elektronik yang canggih termasuk sistem D-Mode eksklusif Yamaha, membolehkan penunggang menyesuaikan respons throttle mengikut kehendak mereka, sama ada untuk prestasi bersemangat atau pemanduan ekonomikal.

– Selain itu, kawalan traksi dan ABS datang sebagai standard, memberikan keyakinan dan kestabilan tambahan, terutamanya dalam keadaan pemanduan yang mencabar.

– Tambahan pula, TMax Tech Max mengekalkan paparan TFT berteknologi tinggi yang memberikan maklumat penting kepada penunggang dengan sekilas pandang, termasuk kelajuan, RPM enjin, penggunaan bahan api, dan petunjuk navigasi, memastikan pengalaman pemanduan tanpa gangguan.

– TMax Tech Max yang dikemaskini Yamaha dijual pada harga RM74,998, dan jika anda membuat tempahan sekarang, Yamaha akan memberikan anda kunci disc brake Yamaha percuma bernilai RM100.

Co-founder of Bikes Republic and a motoring journalist by night. He is a self described enthusiasts with a passion for speed but instead rides a Harley and a J300. A man of contradictions, he is just as passionate about time off in the quiets as he is about trail braking into turn one at Sepang Circuit on two or four wheels.

Artikel Berkaitan

Arkib

Ikuti Kami di Facebook

Ikuti Kami di YouTube