Bikesrepublic

Moto Morini X-Cape 650 Diperbaiki Dengan Edisi Black Ebony

– Moto Morini X-Cape 650 mungkin adalah model yang paling popular dari pembina moto dari China itu.

– Ia bersaing dengan Yamaha Tenere 700, Aprilia Tuareg 660 dan KTM 890 Adventure, tetapi mengatasi semua dengan harga yang berpatutan.

– X-Cape 650 dikuasakan oleh enjin 650cc, sejuk cecair, enjin dua silinder selari yang membuat 60hp.

– Ia juga mempunyai teknologi yang mengagumkan dengan brek Brembo, ABS Bosch, dan suspension Marzocchi yang boleh disesuaikan.

– Selain itu, terdapat juga paparan tujuh inci dengan penyelarasan telefon pintar melalui Bluetooth dan penutup angin yang boleh disesuaikan. Dan ia menjadi lebih baik untuk tahun 2024.

– Edisi Moto Morini X-Cape Black Ebony 2024 membezakan dirinya dari model standard dengan reka bentuk hitam keseluruhan, menambah unsur kehalusan yang diselindungi.

– Dari sisi tangki hingga bahagian bawah ekor, aksen halus yang disempurnakan dengan jalur merah yang mencolok memperkenalkan kontras.

– Selain itu, X-Cape menawarkan pilihan penyesuaian melalui rangkaian aksesori pilihan, termasuk perlindungan kemalangan dan lampiran bagasi yang mungkin atau mungkin tidak tersedia di pasaran tempatan bergantung kepada pengedar.

– Mengenai harga dan ketersediaan, Moto Morini berkata bahawa edisi Black Ebony X-Cape 650 boleh didapati melalui rangkaian pembekalannya di seluruh dunia.

– Walau bagaimanapun, tiada maklumat jika ia akan tersedia di Malaysia. Mengenai harga, X-Cape 650 standard dijual dengan harga RM39,999 manakala 650X dijual dengan harga RM43,999.

Co-founder of Bikes Republic and a motoring journalist by night. He is a self described enthusiasts with a passion for speed but instead rides a Harley and a J300. A man of contradictions, he is just as passionate about time off in the quiets as he is about trail braking into turn one at Sepang Circuit on two or four wheels.

Artikel Berkaitan

Arkib

Ikuti Kami di Facebook

Ikuti Kami di YouTube