Bikesrepublic

#WeRideAsOne 2024 Menyatukan Penunggang Ducati di Seluruh Dunia

Ducati memulakan acara global mereka #WeRideAsOne 2024 untuk menyatukan penunggang Ducati di seluruh dunia, semalam (6 Mei 2024). Pengilang Itali itu menggelarnya sebagai acara yang menghimpunkan komuniti global untuk meraikan kebanggaan menjadi sebahagian daripada keluarga besar Borgo Panigale.

Acara tahun ini adalah edisi ketiga yang berfungsi sebagai pemanasan untuk acara World Ducati Weekend yang lebih besar, yang dijadualkan dari 26 hingga 28 di Litar Dunia Misano “Marco Simoncelli.”

Pengedar rasmi Ducati di seluruh dunia membantu menyusun #WeRideAsOne 2024 dengan kerjasama 347 kelab rasmi Ducati. Setiap peniaga mencipta jadual perjalanan unik untuk setiap bandar untuk “menjamin pengalaman yang penuh keseronokan dan dalam gaya Ducati sebenar.”

Ini membuahkan hasil apabila lebih 18,000 Ducatisti dari 50 negara mengambil bahagian. Peserta beberapa negara turun ke trek, manakala peserta beberapa negara lain mencari adventure off-road, yang lain pula berkonvoi santai, tetapi semua meraikan semangat untuk Ducati.

Sekali lagi tahun ini, perarakan Ducati dan Scrambler Ducati yang panjang mewarnai tempat-tempat yang paling simbolik di planet ini, meninggalkan kesan yang tidak dapat dihapuskan pada setiap jalan yang dilalui. Ecuador, New York, Palermo, serta Glasgow, Warsaw, Rio de Janeiro, Hawaii, Ningbo, Medellín, Bandar Raya Mexico, Auckland dan New Delhi: ini hanyalah beberapa bandar yang menjadi latar untuk perarakan unik dan yang mengalami keajaiban #WeRideAsOne, acara yang benar-benar bertaraf dunia.

Ecuador

Ducati mendokumentasikan aktiviti yang berlaku di seluruh dunia dalam masa nyata, berkongsi foto dan video yang dihantar terus daripada peserta dalam cerita di dalam akaun Instagram rasmi mereka.

Ducati ialah satu-satunya jenama motosikal di dunia yang menawarkan acara antarabangsa sebesar ini. Malah, sejak edisi pertamanya, #WeRideAsOne telah membuktikan dirinya sebagai format unik seumpamanya, menjadi janji temu tetap dalam kalendar pengeluar motosikal Itali itu. dan semua peminat untuk setiap Sabtu pertama di bulan Mei.

Acara ini merangkumi sepenuhnya misi Ducati untuk menawarkan pengalaman yang tidak dapat dilupakan kepada semua peminat, menggabungkan keseronokan pada dua roda dengan lokasi yang menakjubkan dan menyampaikan rasa kepunyaan komuniti yang luas yang merangkumi Ducatisti, Kelab Rasmi Ducati, Peniaga dan pekerja Syarikat. Apa yang membezakan #WeRideAsOne ialah keupayaan untuk mengatasi sempadan geografi dan, pada hari yang sama, membuatkan semua peminat berasa sebahagian daripada keluarga besar yang sama, tanpa mengira bandar mereka berada atau zon waktu.

Hawaii

Wahid's lust for motorcycles was spurred on by his late-Dad's love for his Lambretta on which he courted, married his mother, and took baby Wahid riding on it. He has since worked in the motorcycle and automotive industry for many years, before taking up riding courses and testing many, many motorcycles since becoming a motojournalist. Wahid likes to see things differently. What can you say about a guy who sees a road safety message in AC/DC's "Highway to Hell."

Artikel Berkaitan

Arkib

Ikuti Kami di Facebook

Ikuti Kami di YouTube