Bikesrepublic

Rasmi! MotoPlex Sungai Buloh Sedia Berkhidmat!

– Didi Group telah mengumumkan pembukaan rasmi MotoPlex Sungai Buloh, cawangan keempat yang menawarkan empat jenama premium di bawah Kumpulan Piaggio – Vespa, Aprilia dan Moto Guzzi yang terletak di Sungai Buloh, Selangor.

– Direka sebagai kedai konsep yang dinamik, MotoPlex Sungai Buloh menyediakan rangkaian produk yang komprehensif serta pusat perkhidmatan pelanggan, menjadikannya destinasi utama bagi peminat dan penggemar kenderaan roda dua.

– MotoPlex Sungai Buloh diuruskan oleh Welly Sungai Buloh Sdn Bhd, pengedar rasmi yang dilantik oleh Didi Group, pengedar rasmi Piaggio, Vespa, Aprilia dan Moto Guzzi di Malaysia.

– Dibina dengan estetika Itali, ruang total 3,400 kpsf dibahagikan kepada kawasan pameran, 2,200 kpsf, dan pusat servis 1,200 kpsf. Pusat servis dilengkapi dengan peralatan diagnostik bertaraf tinggi dan dikendalikan oleh technician motosikal yang terlatih dan komited untuk menawarkan perkhidmatan pelanggan yang unggul dengan akses kepada pelbagai alat ganti berkualiti tinggi.

– Bagi Didi Group, pelancaran MotoPlex Sungai Buloh menandakan satu peristiwa penting dan mercu tanda yang luar biasa, kerana ia menjadi MotoPlex keempat di Malaysia.

Co-founder of Bikes Republic and a motoring journalist by night. He is a self described enthusiasts with a passion for speed but instead rides a Harley and a J300. A man of contradictions, he is just as passionate about time off in the quiets as he is about trail braking into turn one at Sepang Circuit on two or four wheels.

Artikel Berkaitan

Arkib

Ikuti Kami di Facebook

Ikuti Kami di YouTube