Bikesrepublic

Aveta Mengumumkan Pelantikan Lapan Stokis Baru Di Seluruh Malaysia!

Aveta Malaysia telah mengumumkan pelantikan lapan (8) stokis baru di enam negeri, memberi pelanggan akses yang lebih cepat dan mudah kepada bahagian-bahagian tulen di seluruh Malaysia.

Pelantikan stokis baru ini selari dengan Program Jagaan Pelanggan Aveta yang diumumkan semasa pelancaran Aveta Ranger Max Explorer pada tahun 2023.

Program Inisiatif Jagaan Pelanggan Aveta merangkumi:

1. Program Aveta Care on Wheels yang merangkumi satu trak pikap dan tiga motosikal. Misi pasukan ini adalah untuk mencapai pelanggan di seluruh negara untuk menangani sebarang isu yang tidak dapat diselesaikan oleh peniaga tempatan.

2. Aveta Service Corner di mana satu tempat yang didedikasikan di agensi penjualan disediakan untuk memenuhi keperluan khusus dan keperluan penyelenggaraan pemilik Aveta. Sudut perkhidmatan yang diluluskan pertama sudah beroperasi, dan rancangan untuk menubuhkan 29 lagi dijadualkan pada tahun 2024.

3. Pelantikan Stokis Aveta diumumkan tahun lalu dan sudah beroperasi dengan rancangan untuk menubuhkan 10 stokis pada tahun 2024.

Pelantikan stokis adalah penting untuk memastikan pemilik mendapat akses segera kepada bahagian-bahagian ganti apabila diperlukan dan untuk memastikan semua bahagian adalah tulen dan sesuai dengan motosikal Aveta dengan sempurna.

Lapan (8) stokis yang dilantik adalah:

Kedah – Boon Lee Auto Sdn Bhd
Kuala Lumpur – DS Cycle Parts Sdn Bhd
Selangor – Yong Xin Auto Parts Sdn Bhd
Pahang – T.T. Cycle Parts Sdn Bhd
Pahang – Sing Yie Motor Sdn Bhd
Sabah – Eko Ken Motor Sdn Bhd
Sarawak – Ji Yun Resources
Sarawak – Ghee Yong Enterprise Sdn Bhd

Mulai hari ini, lapan (8) stokis tersebut kini tersedia untuk pelanggan untuk mendapatkan bahagian-bahagian ganti, selain daripada mana-mana agensi penjualan yang diluluskan.

Pelanggan juga boleh menghubungi talian sokongan bahagian-bahagian ganti Aveta secara langsung di +012 686 8753 dari Isnin hingga Jumaat (8.30 pagi – 5.30 petang).

Untuk maklumat lanjut mengenai stokis Aveta yang dilantik, lawati laman web Aveta di www.aveta.com.my/aveta-stockist.

Co-founder of Bikes Republic and a motoring journalist by night. He is a self described enthusiasts with a passion for speed but instead rides a Harley and a J300. A man of contradictions, he is just as passionate about time off in the quiets as he is about trail braking into turn one at Sepang Circuit on two or four wheels.

Artikel Berkaitan

Arkib

Ikuti Kami di Facebook

Ikuti Kami di YouTube