Bikesrepublic

Ducati Malaysia Perkenalkan Waranti Kilang Ever Red

Ducati Malaysia, peneraju dalam dunia motosikal premium, dengan bangga memperkenalkan Waranti Kilang Ever Red, waranti kilang 3 tahun yang menyeluruh dan direka secara eksklusif untuk pemilik Ducati. Waranti kilang yang inovatif ini memang sedia ada dengan pembelian semua model Ducati bermula dari 1 Mac 2024.

Kewujudan Waranti Kilang Ever Red merupakan satu langkah penting dalam komitmen Ducati untuk menyediakan sokongan dan ketenangan minda yang tiada tandingan kepada pelanggannya yang dihormati. Direka khas untuk memenuhi keperluan tersendiri pemilik Ducati, waranti kilang 3 tahun ini menetapkan piawaian baru untuk keunggulan dalam industri motosikal.

Ciri-ciri utama Waranti Kilang Ever Red termasuk:

 • Khusus untuk Pemilik Ducati: Dicipta untuk peminat Ducati, rancangan waranti 3 tahun ini direka khas untuk memberikan manfaat dan sokongan yang tiada tandingan yang hanya ditawarkan oleh Ducati Malaysia.
 • Perjalanan Tanpa Had: Mengiktiraf semangat pengembara Ducati, Waranti Kilang Ever Red datang dengan perjalanan tanpa had, membenarkan pemilik untuk meneroka jalan raya tanpa batasan.
 • Ketenangan Minda Maksima: Ducati Malaysia dengan berbesar hati melanjutkan waranti luar biasa ini selama 3 tahun, menekankan keyakinan jenama dalam kualiti dan ketahanan motosikal mereka dengan penggunaan eksklusif alat ganti Tulen Ducati.

Encik Dennis Michael, Ketua Pegawai Operasi Ducati Malaysia, mengungkapkan semangat beliau tentang Waranti Kilang Ever Red, ” Di Ducati Malaysia, kami komited untuk menyampaikan motosikal yang luar biasa kepada komuniti Ducati tempatan dan memastikan bahawa pelanggan kami menikmati pemilikan tanpa kebimbangan. Waranti Kilang Ever Red adalah bukti komitmen kami terhadap keunggulan, menawarkan liputan yang dipanjangkan dan ketenangan minda di jalan raya. Program ini penting bagi komuniti kami dengan memberikan mereka jaminan dan sokongan yang wajar serta memberi faedah kepada pelanggan dengan lebih nilai dan keyakinan dalam pemilikan Ducati mereka.”

Manfaat Tambahan Waranti Kilang Ever Red 3-tahun:

 • Berkuatkuasa kepada Motosikal Baru Ducati dan Scrambler Model Tahun 2024: Dari reka bentuk cantik Panigale V4S kepada daya tarikan ikonik Next-Gen Scrambler, waranti ini meliputi pelbagai model Ducati Malaysia 2024 yang dibeli dari 1 Mac 2024.
 • Waranti Boleh Pindah: Berlabel pada nombor casis, Waranti Kilang Ever Red 3 Tahun secara lancar berpindah kepada pemilik seterusnya dalam tempoh 3 tahun, meningkatkan nilai jual semula motosikal Ducati di Malaysia.
 • Kos Pemilikan Tanpa Bimbang: Dengan menyediakan liputan komprehensif, waranti ini secara signifikan mengurangkan kos pemilikan, menjadikan pemilikan Ducati lebih mudah diakses dan berbaloi.

Ducati Malaysia menjemput peminat motosikal untuk meneroka Waranti Kilang Ever Red 3 Tahun yang mencerminkan komitmen jenama Ducati terhadap kepuasan pelanggan.

Untuk maklumat lanjut mengenai model Ducati dan Waranti Kilang Ever Red 3 Tahun, lawati pusat pengedar Ducati di seluruh negara atau ikuti media sosial Ducati Malaysia di Facebook dan Instagram.

Pemilikan Lebih Pantas, Lebih Mudah dengan Pembiayaan Kredit Ducati Corse

Semua model Ducati dan Scrambler Ducati akan dibuat tersedia untuk pemilikan melalui pilihan pembiayaan eksklusif – Kredit Ducati Corse. Pelan pembiayaan ini menggabungkan ciri-ciri yang menjadikan pemilikan Ducati lebih lancar:

 • Direka khas untuk motosikal Ducati dan Scrambler.
 • Skim bayaran balik yang fleksibel.
 • Kelulusan lebih pantas.
 • Kadar faedah serendah 4.88%.
 • Pilihan bayaran pendahuluan 10%.

Wahid's lust for motorcycles was spurred on by his late-Dad's love for his Lambretta on which he courted, married his mother, and took baby Wahid riding on it. He has since worked in the motorcycle and automotive industry for many years, before taking up riding courses and testing many, many motorcycles since becoming a motojournalist. Wahid likes to see things differently. What can you say about a guy who sees a road safety message in AC/DC's "Highway to Hell."

Artikel Berkaitan