Bikesrepublic

BMW Motorrad Days Akan Kembali Ke Garmisch-Partenkirchen Untuk Tahun 2024!

Selepas kejayaan gemilang BMW Motorrad Days yang diadakan di Berlin pada tahun 2022 dan 2023, BMW Motorrad telah mengumumkan sambungan acara ikonik ini di Garmisch-Partenkirchen yang terletak di kaki gunung Alpen.

BMW mengatakan bahawa ia merespons panggilan para peminat motosikal BMW di seluruh dunia, perhimpunan BMW Motorrad terbesar di dunia menjanjikan budaya motosikal tulen, suasana meriah, dan pengalaman menunggang yang tiada tandingannya dengan latar belakang Alpen yang menakjubkan.

Selama lebih dari dua dekad, BMW Motorrad Days telah memukau peminat motosikal dari seluruh dunia, menjadi sorotan tahunan yang dihargai oleh penunggang di mana-mana. Sebelum ini diadakan di Berlin, di tengah-tengah Eropah di mana motosikal BMW telah dibuat selama lebih separuh abad, dua tahun terakhir telah menyaksikan perayaan bersejarah, termasuk ulang tahun ke-100 BMW Motorrad, menyatukan pekerja dan peminat BMW Motorrad di seluruh dunia.

Melalui BMW Motorrad Days, BMW Motorrad memupuk hubungan emosi yang mendalam dengan komuniti globalnya, menggambarkan komitmen jenama kepada para peminatnya. Selama 18 tahun berturut-turut, Garmisch-Partenkirchen telah menjadi tuan rumah perhimpunan BMW Motorrad terbesar di dunia, dihadkan oleh panorama Alpen yang megah.

Dalam “Tahun GS,” Garmisch-Partenkirchen muncul sekali lagi sebagai tempat yang sesuai, dengan sekitarannya yang megah, jalan berliku, dan laluan alpen berdekatan – tempat perlindungan untuk pengembaraan motosikal yang tidak boleh dilupakan, terutamanya dengan ikon pengembaraan yang terkenal, GS.

Oleh itu, adalah sesuai bahawa BMW Motorrad Days kembali ke tempat legenda ini dari 5 hingga 7 Julai, BMW Motorrad akan mengejutkan komuniti antarabangsa di kaki gunung Hausberg, menawarkan pameran produk baru, paparan pameran, ujian menarik, dan, tentu saja, tradisi Bavaria yang dihargai dan suasana parti yang legenda.

Teruskan menunggu kerana BMW Motorrad akan mendedahkan lebih banyak butiran mengenai BMW Motorrad Days 2024 dalam beberapa hari akan datang.

Co-founder of Bikes Republic and a motoring journalist by night. He is a self described enthusiasts with a passion for speed but instead rides a Harley and a J300. A man of contradictions, he is just as passionate about time off in the quiets as he is about trail braking into turn one at Sepang Circuit on two or four wheels.

Artikel Berkaitan

Arkib

Ikuti Kami di Facebook

Ikuti Kami di YouTube