Bikesrepublic

Hypergear Lancar Kempen Merdeka, Raikan Aktiviti Dua Roda Di Malaysia

Jenama beg kalis air terkemuka di Malaysia, Hypergear telah melancarkan kempen Merdeka untuk pengguna dua roda di Malaysia merangkumi aktiviti berbasikal dan motosikal. 

Kempen tahun ini melibatkan pelbagai barisan produk termasuk beg yang sesuai untuk penunggang motosikal dan basikal yang mahu menempuh perjalanan merentasi laluan indah di Malaysia. 

Sebagai jenama tempatan yang popular, rangkaian beg Hypergear bukan sahaja hadir dengan produk pelbagai malah turut menawarkan kualiti dan ketahanan tinggi serta ciri yang praktikal bagi setiap pengembaraan. 

Selain itu, rangkaian beg Hypergear juga memastikan barang yang disimpan kekal dilindungi daripada cuaca hujan dan panas yang tidak menentu disini. 

Sempena sambutan Kemerdekaan yang memasuki tahun ke-66, Hypergear mengajak penunggang dua roda untuk menerokai keindahan Malaysia dengan barisan produk sedia ada. 

Untuk maklumat lanjut layari laman web Hypergear Malaysia. 

Co-founder of Bikes Republic and a motoring journalist by night. He is a self described enthusiasts with a passion for speed but instead rides a Harley and a J300. A man of contradictions, he is just as passionate about time off in the quiets as he is about trail braking into turn one at Sepang Circuit on two or four wheels.

Artikel Berkaitan

Arkib

Ikuti Kami di Facebook

Ikuti Kami di YouTube